کسب و کار ضایعات

۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

خواص عسل- قسمت اول

عسل یک خوراکی بسیارشیرین و مفید است که علاوه بر صبحانه و میان وعده ، از آن برای در درمان بیماری‌های مختلف نیز استفاده می شود. عسل می تواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند و از مبتلا شدن شما به بیماری ها جلوگیری کند. عسل چربی و کلسترولندارد و برای سلامتی مضر نیست. اما سرشار از کلسیم و آهن و فیبر است.

برخی عسل را با موم استفاده می کنند. موم برای لثه ها و داندان هایتان مفید است اما جذب نمی شود. اگر صبح ها کمی عسل بخورید دیر تر گرسنه یا خسته می شوید.

 

عسل ویتامین B12  و  C دارد واجازه نمیدهد بیماری های ویروسی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا شما را گرفتار کنند.هم چنین خواص آنتی بیوتیکی دارد و می تواند باکتری وقارچ  را از بین ببرد. جالب است بدانید مالیدن آن بر روی زخم از زمان های کهن مرسوم بوده است، زیرا از رشد میکروب ها و عفونت در محل زخم جلوگیری می کند.

و یک آنتی اکسیدان قوی (ضدسرطان) یاد می‌شود.

عسل طبیعی  ضد سرطان است و برای رفع یبوست ، آرامش اعصاب و .. خوب است و در ضمن خواب آور نیز هست.

در قرآن هم به خوردن عسل  سفارش شده است و بهتر است صبح ها جایگزین شکر و مربا شود.

  • نیلوفر محمدپور