کسب و کار ضایعات

  • ۰
  • ۰

خواص عسل- قسمت اول

عسل یک خوراکی بسیارشیرین و مفید است که علاوه بر صبحانه و میان وعده ، از آن برای در درمان بیماری‌های مختلف نیز استفاده می شود. عسل می تواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند و از مبتلا شدن شما به بیماری ها جلوگیری کند. عسل چربی و کلسترولندارد و برای سلامتی مضر نیست. اما سرشار از کلسیم و آهن و فیبر است.

برخی عسل را با موم استفاده می کنند. موم برای لثه ها و داندان هایتان مفید است اما جذب نمی شود. اگر صبح ها کمی عسل بخورید دیر تر گرسنه یا خسته می شوید.

 

عسل ویتامین B12  و  C دارد واجازه نمیدهد بیماری های ویروسی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا شما را گرفتار کنند.هم چنین خواص آنتی بیوتیکی دارد و می تواند باکتری وقارچ  را از بین ببرد. جالب است بدانید مالیدن آن بر روی زخم از زمان های کهن مرسوم بوده است، زیرا از رشد میکروب ها و عفونت در محل زخم جلوگیری می کند.

و یک آنتی اکسیدان قوی (ضدسرطان) یاد می‌شود.

عسل طبیعی  ضد سرطان است و برای رفع یبوست ، آرامش اعصاب و .. خوب است و در ضمن خواب آور نیز هست.

در قرآن هم به خوردن عسل  سفارش شده است و بهتر است صبح ها جایگزین شکر و مربا شود.

  • ۹۸/۰۶/۲۳
  • نیلوفر محمدپور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی